Åbent hus på Vesterbro Torv - Søndag d. 4 februar

Inspiration

Vi har visualiseret et par af de lejligheder du kan finde på Vesterbro torv

Lejlighed - 41 m2

Vesterbrogade 7A, st.

Denne 41 m2 lejlighed er en hyggelig, velindrettet oase med entré, køkken, badeværelse og kombineret stue/værelse. Den moderne indretning skinner igennem med lyse elementer i både køkken og bad. Lejligheden er let tilgængelig på stueplan og inkluderer en lille terrasse.

Lejlighed - 61 m2

Vesterbrogade 7E, st. th.

Træd ind i denne 61 m2, 2 værelses lejlighed på stueplan. To soveværelser, en indbydende entré, moderne badeværelse, og et lyst køkken/alrum skaber en rummelig og elegant bolig.

Lejlighed - 70 m2

Vesterbrogade 7F, 4. tv.

Oplev charmen i denne velindrettede 70 m2, 2 værelses lejlighed, beliggende på fjerde etage. Ved ankomst bydes du velkommen af en indbydende entré, der åbner op til et lyst værelse og et moderne badeværelse.

Vesterbrogade 7D, 3. th.

Indtag første etage i denne elegante 75 m2, 3 værelses lejlighed, der imponerer med sin stil og rummelighed. Med to soveværelser, en indbydende entré, moderne badeværelse og et lyst køkken/alrum definerer lejligheden luksus og komfort.

Lejlighed - 95 m2

Vesterbrogade 7E, 3. tv.

Træd ind i denne imponerende 95 m2, 3 værelses lejlighed, hvor hver kvadratmeter udstråler elegance og komfort. Den indbydende entré åbner op til et moderne badeværelse og et stort og langstrakt køkken/alrum, som fungerer som hjertet i hjemmet.